TENTANG KAMI
Ditubuhkan pada tahun 1994, kami pada mulanya bermula sebagai syarikat pembaikan penghawa dingin yang pakar dalam membaik pulih dan menyediakan unit penghawa dingin yang diperbaharui kepada pelanggan kami. Dari masa ke masa, kami mengembangkan operasi kami dan sejak itu telah berkembang menjadi pembekal utama produk dan perkhidmatan penghawa dingin Malaysia. Ibu pejabat kami terletak di Skudai, Johor Bahru.
PELAN ISTIMEWA YANG ANDA TIDAK BOLEH LEPASKAN
Pelan Ansuran Aeon Credit
- 0% faedah, pelan pembayaran mudah sehingga 36 bulan.
- Tiada kad kredit diperlukan.
- Tiada deposit diperlukan.
- Bayaran ansuran bulanan serendah RM48.
Pelan Jaminan Tambahan
- Tambah jaminan bermula dari RM91, sehingga 5 tahun.
Pelan Pemasangann
- Pelan pemasangan kami memenuhi keperluan pelbagai pelanggan, termasuk pelanggan korporat, perniagaan francais dan kilang, memastikan penyelesaian yang disesuaikan untuk setiap pelanggan.
Pelan Penyelenggaraan
- Pelan penyelenggaraan kami ditawarkan sebagai pakej tahunan, memastikan sokongan dan liputan yang berterusan.
PERKHIDMATAN KAMI
Terokai Laman Perkhidmatan kami untuk mengakses pelbagai maklumat mengenai pembekalan dan perkhidmatan penghawa dingin kami. Ketahui bagaimana kami boleh meningkatkan keselesaan dalaman rumah anda dan memastikan keperluan penyejukan anda dipenuhi dengan profesionalisme dan kepakaran terbaik. Pasukan kami yang berdedikasi bersedia untuk menyediakan penyelesaian terbaik untuk keperluan penghawa dingin anda.